Todi Jónsson høvuðsvenjari hjá NSÍ

Jeg har i dag underskrevet aftale og tiltræder som cheftræner for fodboldklubben NSI Runavik, som spiller i den bedste færøske Liga og som sidste sæson blev nr. 4 – klubben endte også flot i den færøske pokalfinale.

Dette er et nyt kapitel i mit liv, selvom jeg føler mig på hjemmebane er jeg også meget spændt på fremtiden.

Der har tidligere været andre muligheder for, at blive cheftræner. Disse tilbud har jeg været glad for at modtage, men venligt afvist, da jeg ikke kunne forene den travle trænergerning, med pasning af småbørn i familien.

Nu fik jeg igen muligheden for at tiltræde som cheftræner, og denne gang var jeg ikke i tvivl, da min yngste datter Nola bliver 10 år om en uge, og efterhånden er godt selvkørende – så tiden er nu moden til, at prøve denne karrierevej.

Jeg fortsætter som repræsentant hos Bacher Work Wear – en virksomhed hvor jeg er rigtig glad for at være i, og kunne bidrage til den fortsatte vækst

Todi Jónsson Facebook 14.01.2022

Fylg og dáma, fyri at vita tað nýggjasta: