Stóra byggimessan “Byggeri’20” er avlýst

Sera nógvir føroyingar plaga at fara til hesa messuna, sum verður hildin annað hvørt ár í Fredricia, messan skuldi byrjað í morgin tann 10. mars, men hava fyrireikarnir avlýst messuna vegna Corona smittuna.

Hetta skrivar teir í einum tíðindaskrivi:
De danske sundhedsmyndigheder offentliggjorde i fredags vejledninger om tiltag mod coronavirus. På baggrund af disse opfordrede regeringen med statsministeren i spidsen på et pressemøde ’… opfordrer på det kraftigste arrangører til at udskyde eller aflyse arrangementer med flere end 1.000 deltagere”. Statsministeren ’forventer at retningslinjerne bliver fulgt’.

Danske Byggecentre følger som altid sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vejledninger og har besluttet i denne force majeure-situation at udskyde BYGGERI’20 ind til videre.

”Vores første prioritet er messe-deltagernes helbred og sikkerhed. Derfor udskyder vi messen nu. Vi beklager meget den ulejlighed det måtte forårsage medlemmer, deltagere samt udstillere til BYGGERI´20. Vi er meget kede af situationen, vi ved hvor stor en indsats og stort et arbejde alle lægger i at blive klar, ” siger adm. direktør Palle Thomsen.

Det kan ikke på nuværende tidspunkt oplyses, hvornår messen afholdes, men alle vil naturligvis blive holdt tæt orienteret.

Konkret for dig betyder dette desværre at dørene til MESSE C vil været lukket i morgen 10. marts 2020 og ugen ud.

Hold øje med www.byggerimessen.dk for at få den nyeste information.

Fylg og dáma, fyri at vita tað nýggjasta:

About Author