Nu er krænkelseskulturen simpelthen gået helt over gevind!


Der udspiller sig nemlig pt. en krænkelseskrig om en artikel i Avisen Danmark om mig: Hælene på mine sko, mine røde negle, mit tøj og min håndtaske.

Vi er åbenbart kommet dertil, at de krænkelsesparate kvinder ikke længere har nok i at sidde og pille i egen navle over de krænkelser, som de selv har måtte gennemleve. Nu begynder de også at pille i sidemandens navle og føler sig krænket på andres vegne. STOP NU!

Sagen handler om, at en mandlig journalist, Kasper Løvkvist fra Avisen Danmark, forleden udførligt beskrev mit tøj mv. i forbindelse med en afhøring af mig i Rigsretten. Det faldt bl.a. en kvindelig feminist, Christiane Vejlø, for brystet, hvilket hun straks tweetede om. For det ville – efter hendes mening – nemlig aldrig være sket for en mand, at han måtte lide det overgreb (som det åbenbart er), at skulle læse en nær beskrivelse af, hvilket tøj og sko han haft haft på til en afhøring i Rigsretten. Og så kørte feministtoget ellers …

Nu har jeg ærligt talt i flere årtier ledt efter en mand, som var opmærksom på, om mit tøj er pænt, om håret sidder, som det skal, og om hælene på mine sko er høje, men når en mandlig journalist endelig lever op til det, så falder feminist-hammeren prompte. Jøsses!

Jeg vil gerne foreslå, at vi laver følgende regler, inden feministkrænkelsestoget kører fuldstændig af sporet:
1. Skal man endelig være krænket, så vær det dog på egne vegne. Ikke på andres. Pil i egen navle – ikke i sidemandens.
2. Prøv at gå op i virkelige ting i stedet for sådan noget pjat. Det er f.eks helt vildt, at jeg sidder i Rigsretten, fordi nogle piger er blevet tvangsgift med ældre mænd, og så går feministerne op i at ‘beskytte’ mig. Brug dog kræfterne på at beskytte de svage. F.eks de piger og kvinder, som ingen frihed har. Ikke mig, der sidder og lakerer negle en søndag aften for at være helt klar til endnu en uge i Rigsretten.
3. Hvis I alligevel føler, at der skal skovles kul på krænkelsestoget – når I føler jer krænket på andres vegne – så spørg lige om vedkommende, det handler om, selv føler, at hun har været udsat for en krænkelse.

PS: Højden på hælene var i øvrigt ca. 12 cm og neglelakken var af farven deep red burgundy og fra Nailberry.

Jeg kan i øvrigt love, at jeg bærer begge dele på tirsdag, når vi igen mødes i Rigsretten.

PPS: Det er vist nok fuldstændig korrekt, at ingen af de fem andre, som tidligere har været stillet for Rigsretten, så indgående har fået beskrevet deres tøj og sko. Men jeg er dog fuldstændig sikker på, at hvis Erik Ninn-Hansen i 1995 eller Andreas Frederik Krieger i 1877 var troppet op med dybrøde negle og højhælede sko, så havde aviserne også skrevet om det dengang

Inger Støjberg
Facebook 27092021

Fylg og dáma, fyri at vita tað nýggjasta: