Landsdysturin Danmark – Føroyar er avlýstir

DBU boðar í dag frá at landsdysturin ímillum Danmark og Føroyar, sum skuldi vera fríggjadagin tann 27. mars er avlýstir, les tíðindaskriv herundir:

HERRELANDSHOLDETS VENSKABSKAMPE AFLYST

Venskabskampene mod Færøerne og England er nu definitivt aflyst på grund af corona-situationen

Herrelandsholdet kommer ikke til at spille venskabskampe mod Færøerne og England senere i marts.

Det er definitivt, efter at det engelske fodboldforbund fredag meldte ud, at al fodbold i England er suspenderet indtil den 3. april på grund af den corona-virus, der spreder sig over det meste af Europa.

Allerede i onsdags meldte DBU ud, at al fodbold i Danmark bliver sat på standby i resten af marts måned. Det gælder både 3F Superliga, Gjensidige Kvindeliga, divisionerne samt kampe og andre aktiviteter i breddefodbolden. På det tidspunkt markerede Kenneth Reeh, konstitueret direktør i DBU, at ingen af de danske fodboldlandshold bør spille de planlagte kampe i marts.

DBU har også været i kontakt med det færøske fodboldforbund og bekræftet, at venskabskampen i Herning fredag den 27. marts også er aflyst.

”Det er beklageligt, at Herrelandsholdet ikke får spillet to spændende opvarmningskampe. Omvendt ønsker vi på ingen måde at risikere at sprede smitte, hverken til vores landsholdsspillere og trænere eller til andre omkring holdet og i samfundet omkring os. Aflysningerne er den eneste rigtige og ansvarlige beslutning,” siger Kenneth Reeh.

DBU har allerede meddelt billetkøbere til venskabskampen mod Færøerne, at de får pengene tilbage og bliver kontaktet direkte.

Det engelske fodboldforbund, FA, har meldt ud, at de refunderer billetterne til den aflyste kamp mellem England og Danmark på Wembley.

Kelda: DBU

SáH

Fylg og dáma, fyri at vita tað nýggjasta: