Jeg får kvalme og alt i min mave vender sig ved dette billede. Alt!

Jeg får kvalme og alt i min mave vender sig ved dette billede. Alt!

Hvorfor?
Fordi det er en ekstremistisk magtdemonstration på lige fod, hvis en flok nazister stod og heilede på Slotspladsen.
Det er et billede på, at islamismen i Danmark er så udbredt, at det ikke bare manifesteres denne dag ved denne aktion, men også i dagligdagen, som vi tror stadig er baseret på danske værdier. Småt og langsomt – men så sikkert som alluha akbar i moskeen.

En flok minoritetsdanskere har for nyligt skrevet, at man skal stemme antiracistisk ved valget.

Hvad med at vi stemmer antiislamistisk spørger jeg?
Hvad med, at jeg ikke behøvede at kæmpe samme kampe som mine forældre gjorde i Iran? Hvad med at vi ikke er racister i Danmark, men patrioter, der bare er skide trætte af denne udvikling i samfundet?

Jeg er ikke racist – jeg er bare skide træt!
Skide træt af at skulle diskutere emner, der ikke burde være relevante i Danmark. Skide træt af import af mennesker, der ikke har valgt frihed til som mig og min familie, men penge, grådighed og sikker fremtid kun for dem selv og deres klan – på bekostning af de danske borgere.

Jeg er så skide træt af at se disse billeder, der står uimodsagt af de såkaldte demokratiske muslimer. I stedet for Paludan, så burde de netop have lavet en moddemonstration for at vise at ekstremister ikke skal udnytte deres private tro. Hvor fanden var I?

I jeres stilhed sørgede I for, at vi andre der ikke ønsker dette latterlige syn pludselig er fremmedfjendske. Også selvom I selv skulle være imod synet. Men tavse er I – og så kalder I os for racister, der ikke skal stemmes på.

Skam jer!
Jeg bliver så skide træt sådan en dag som i dag, hvor forsamlingsfriheden bliver godt og grundig gennem misbrugt. Hvor ytringfriheden bliver sønderbanket og hvor frihed i Danmark endnu engang trues.

Jeg bliver så træt …. og jeg er allerede træt af at have flygtet én gang.

Må gerne deles for Danmarks skyld. 🇩🇰

Anahita Malakians

Her filmsklipp frá Pia Kjærsgaard, Hizb ut-Tahrir skal simpelhen forbydes, sjá herundir:

Fylg og dáma, fyri at vita tað nýggjasta: