Bedstemor og barnbarn næsten trampet ihjel i Munkholm Zoo!

Her er bedstemoren og barnbarnet, kun nogen få sekunder efter går den store brune lama til venstre for pigen til angreb! Hvor de begge to ender med at kæmpe for livet og kom rigtig voldsomt til skade!

Før episoden var jeg, min datter, svigersøn, og 2 børnebørn og besøgte zoologisk haven munkholm zoo i Djursland.

Alt gik rigtig godt på vores tur og vi hygget os rigtig meget
Mit ældste barnbarn fik lov til at fodre dyrene og han elsket det.

Vi fik taget en masse billeder og var ved at nå slutningen af vores tur, som var indhegningen med lamaer, æsler, camerounfår og alpaca.
Min datter spurgte så om vi ikke skulle tag derind og fodre de dyr også.
Og jeg valgte at sige et bestemt NEJ, fordi sidst vi var på besøg spyttet en lama på mig og det gad jeg ikke opleve igen.

Da vi så kom derhen var der 2 mennesker indenfor indhegningen (SE BILLEDE OVENOVER) vi så en bedstemor med hendes barnbarn og pigens mor stod udenfor indhegningen, men midt i det hele skriger moren og stor panik kom i os alle, vi ser lamaen angriber barnet, og den var rigtig stor og vejer omkring de 150 kg, og barnet er kun omkring de 6 år gammelt, larmen begynder at trampe på barnet og bedstemoren kæmper for at komme i mellem for at redde pigen og det ender med at lamaen nu angriber bedstemoren og nu ligger begge to på jorden og lamaen prøver at trampe dem begge to ihjel!

Der var intet at gøre udover at nu måtte der handles hurtigt!
Jeg råber til min svigersøn at vi nød til at skynde os derind og redde dem!
Min svigersøn var hurtigere end mig og slog lamaen flere gange, men der var intet at gøre lamaen blev bare mere aggressiv.
Den lille pige fik alligevel formået at kravle bagved mig og løbe hen til sin mor fyldt med blod i hele ansigtet, og tilbage står min svigersøn med det kæmpe dyr og prøver at redde bedstemoren til den lille pige, og så kom jeg også til at hjælpe, men nu begyndte alle dyrene indenfor indhegningen at blive aggressive.
Jeg fik fat i en stor sten og kastet så hårdt jeg kunne efter lamaen og jeg tror jeg ramte det sindsyge dyr i benet og det bakket nogen skridt bagud og i mellemtiden havde min svigersøn fået damen op fra jorden og kom alle ud helskindet.
En svensk/ norsk dame kom også ind og hjalp med at lokke dem med noget mad og så skyndte hun sig også ud igen.

Efter en rigtig dramatisk oplevelse, så det ikke for godt ud for de to, de havde masser af blod i ansigtet og en masse bidemærker på kroppen og tror også at begge har fået brækket deres næse, men det er jeg ikke helt sikker på.

Min svigersøn har også fået nogen bidemærker, men slet ikke i nærheden af så voldsomt som dem, han havde lidt blod på hænder og trøjen, men det var meget fra at havde hjulpet dem.

Min svigersøn støttet bedstemoren til arbejdsfolket hos munkholm zoo og de begyndte at rense deres blod, give forbinding og alle var i chok.
Hvor hårdt ramt de er af episoden ved vi ikke, men de overlevet og det er det vigtigste!

De takket os mange gange for at redde deres liv, og det havde fået deres livs chok, de sagde også at hvis vi ikke havde været der havde de nok blevet trampet ihjel.

SáH

Fylg og dáma, fyri at vita tað nýggjasta: