Bráðtíðindi Politikkur Tíðindi

Lars Løkke breyt feriu av í Føroyum eftir yvirgangsatsóknina í Sri Lanka

Søndag morgen blev jeg ringet op på Færøerne med den triste besked om et forfærdeligt terrorangreb på Sri Lanka. Kort tid efter fik jeg information om, at der var danske dræbte – og hvem de var. Det ramte mig hårdt. Så helt ufatteligt grusomt.

Derfor afbrød jeg min påskeferie og tog hjem for at udtrykke vores alle sammens sorg og kondolence til familien. Og af samme grund har jeg denne påskeweekend droppet den ugentlige live-udsendelse her på Facebook. Det føltes bare forkert at tale om pensionsudspil, konvergensprogrammer, infrastrukturkonference og en nært forestående valgkamp, når en dansk familie er blevet revet itu.

Mine tanker er hos dem. Og lige nu overskygger det de politiske.

Lars Løkke Rasmussen 22.04.2019

Símun á Høvdanum
Hjálp News.fo og Norðoya Portalin at gerast enn betur. Send okkum tíðindir, lýsingar og hava tit hug at stuðla fíggjarliga, eru tit vælkomin at senda eina upphædd á konto 6460 382.440.50 ella 9865 9927330. Símun er myndamaður og ein sannur miðlamaður. Hann tekur myndir og skrivar greinar av/um ymisk tiltøk, og tilber eisini at bíleggja eina myndatøku ella greinaskriving, send ein teldupost á simun@news.fo um tú veist eina góða søgu, ella vilt hava tikið myndir av onkrum ávísum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *