Tíðindi Tøkni

Det er vores fælles ansvar at passe på Danmark.

Vores fredelige verden er i opbrud. Den verdensorden, som vores forældre og bedsteforældre har kæmpet for at skabe, slår sprækker. Den internationale regelbaserede orden, der voksede frem efter Anden Verdenskrig, er under pres. Der er uro og krige tæt på Europas grænser. Rusland fortsætter sin aggressive adfærd. I Arktis stiger de geopolitiske interesser, og der er øget militær aktivitet. Cybertruslen har aldrig været større.

Danmark er et lille land. Vores sikkerhed er afhængig af vores internationale samarbejde. I EU, NATO og FN. Vi skal passe på os selv. På hinanden.

Derfor har vi besluttet at styrke vores forsvar yderligere. Vi skal være beredt, og vi skal tage mere ansvar for vores egen sikkerhed! Vi skal stå side om side med vores allierede for at sikre fred og frihed i hele verden.

Det er vores fælles ansvar at passe på Danmark.

Les meria her: “Forsvarsforliskredsen forstærker forsvaret”

Lars Løkke Rasmussen 30.01.2019

Símun á Høvdanum
Hjálp News.fo og Norðoya Portalin at gerast enn betur. Send okkum tíðindir, lýsingar og hava tit hug at stuðla fíggjarliga, eru tit vælkomin at senda eina upphædd á konto 6460 382.440.50 ella 9865 9927330. Símun er myndamaður og ein sannur miðlamaður. Hann tekur myndir og skrivar greinar av/um ymisk tiltøk, og tilber eisini at bíleggja eina myndatøku ella greinaskriving, send ein teldupost á simun@news.fo um tú veist eina góða søgu, ella vilt hava tikið myndir av onkrum ávísum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *